Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.kbc-toys.gr . Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό μέσο προβολής προϊόντων μέσω διαδικτύου. 

Τα Δικαιώματα Σας

Η ιστοσελίδα του www.kbc-toys.gr  έχει δημιουργηθεί από ελληνική εταιρεία που έχει την έδρα της (Εδέσσης 8 - Αγ. Ι. Ρέντης - 18233) στο Νομό Αττικής με διακριτικό τίτλο "KBC" συνεπώς η λειτουργία και οι δραστηριότητες της διέπονται από την ελληνική νομοθεσία.  Με την επίσκεψη σας στο kbc-toys.gr, αποδέχεστε και συμφωνείται με το περιεχόμενο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Cookies

Το kbc-toys.gr χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (Web Browser) στην σελίδα μας. Ειδικότερα, χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας όπως κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, λίστα επιθυμιών κλπ.

Αλλαγές Στους Όρους & Προϋποθέσεις

Οι διαχειριστές του kbc-toys.gr, διατηρούν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή να ανανεώνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από τον προαναφερθέντα ιστότοπο. Αναλαμβάνουν δε την υποχρέωση να διατηρούν ενημερωμένη την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων αυτών.

Χρήση της Ιστοσελίδας

Η εταιρεία αποποιείται ζημίες οποιουδήποτε είδους, απώλεια δεδομένων, εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια ή ζημιά σε περιουσία τρίτων, αξιώσεις τρίτων που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας.

Ιδιοκτησία Των Πληροφοριών/Πνευματικά Δικαιώματα

Η εταιρεία δημιουργεί την πλειοψηφία των περιγραφών (εικονικών και λεκτικών) των προϊόντων για την ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, του ευρωπαϊκού και του διεθνούς δικαίου και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη ρητή άδεια εκείνης. Η λήψη οποιοδήποτε περιεχομένου ή των τιμών από αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως το spidering, θεωρείται ως παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται ρητά, εκτός και αν η προαναφερθείσα λήψη συμφωνηθεί ρητώς με την εταιρεία.

Επίσης, τα λογότυπα και η εμπορική επωνυμία της εταιρείας και των συνεργατών της, τα οποία εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στην παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δε συνιστά ή επιτρέπει τη χρήση ή αναπαραγωγή τους χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Ακρίβεια Των Πληροφοριών

Αν και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε 100% ακριβής εικονική παρουσίαση και περιγραφή του προϊόντος, λάθη είναι δυνατόν να συμβούν. Για αυτό το λόγο οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας, ενημερώστε μας για να προβούμε, απευθείας, στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. .

 

 


Στοιχεία επιχείρησης:

ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

ΑΦΜ: 081683850

ΔΟΥ: ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Διεύθυνση: ΕΔΕΣΣΗΣ 8 - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ - 18233

Τηλ.: 2104901266

ΓΕΜΗ: 

 

Αποδεχόμενοι τους όρους χρήσης της εταιρείας μας σημαίνει ότι συμβιβάζεστε με την πολιτική μας.